Home | Over Top! | Abonnementen | Diensten | Ondernemer

MKB

Als MKB-ondernemer wilt u zich volledig kunnen richten op datgene  waar u het beste in bent. Ondernemen! Hiervoor heeft u natuurlijk wel betrouwbare financiële gegevens nodig. Niet alleen voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook voor eventuele mede-eigenaren, de bank en natuurlijk de belastingdienst. Het overgrote deel van de MKB-ondernemers heeft onvoldoende tijd of deskundigheid om zelf alles financieel en administratief goed op een rijtje te houden. En dat is nu toevallig waar wij goed in zijn.

 

Ons concept zorgt ervoor dat u als ondernemer:

  • tijd en geld bespaart

  • tijdig verbeter- en besparingspunten aangereikt krijgt en dus geen kansen mist

  • op veel meer gebieden wordt ondersteund dan alleen accountancy en belastingadvies

  • een echte sparringpartner heeft en dus zo zorgeloos mogelijk kunt ondernemen

Dat is waarom veel MKB ondernemers kiezen voor Top! Accountancy & Advies. Klinkt allemaal mooi natuurlijk! Maar wat betekent dit voor u in de praktijk?

Ons team

  • verzamelt en verwerkt vanzelfsprekend uw financiële informatie

  • Wij stellen uw jaarrekening samen die bestaat uit een balans, winst-en-verliesrekening en een toelichting daarop

Bij een BV maken we meestal na het afgeven van een samenstellingsverklaring, voor deponering bij de Kamer van Koophandel ook een publicatiejaarrekening volgens wettelijke eisen. Gebruikers zoals bijvoorbeeld banken, hechten veel waarde aan een verklaring van de accountant. En belastingadvies dan? Daarnaast verzorgen wij uiteraard de aangiften van alle voorkomende belastingen. Samen zorgen we ervoor dat u zo weinig mogelijk belasting betaalt, uiteraard binnen de grenzen van de wet. Onze belastingadviseur heeft jarenlange ervaring met het belastingstelsel en de praktische toepassing daarvan in het MKB. En als het echt specialistisch wordt dan zorgen we ervoor dat één van onze fiscale netwerkpartners de handen uit de mouwen steekt.

Kijkt u hier hier welk abonnement u het beste past.

AGRO

De agrarische sector is de verzamelnaam voor akkerbouw, tuinbouw, veehouderij en visserij. Een sector die vele uitdagingen voor zich heeft de komende jaren. Zowel op bedrijfseconomisch, regelgeving technisch als ook op maatschappelijk vlak. Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Kennis van uw cijfers
U wilt dat uw bedrijf optimaal resultaat oplevert. Hiervoor is kennis van uw cijfers en de (lokale) markt nodig. En de regelgeving wordt steeds complexer, net als de financiële situaties. Wij van Top! Accountancy & Advies kennen de(lokale) agrarische markt, hebben ruime ervaring op agro vlak en weten met welke partijen u te maken krijgt.

 

Wij adviseren en helpen
Wij adviseren en helpen u bij het sterker maken van uw bedrijf. Nu en in de toekomst.

 

Wij adviseren u op het gebied van:

 

  • Wet- en regelgeving inzake quota en mest

  • Subsidies

  • Fiscale aangelegenheden

  • Financiële zaken

Bedrijven in de agrarische sector zijn in vele gevallen familiebedrijven. De betrokkenheid van de familie heeft invloed op de hele onderneming. Wij snappen dat en nemen dan ook vaak plaats bij uw “aan de keukentafel” om u te begeleiden en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wilt u weten welk abonnement het beste bij u past? Kijkt u hier mee.

ZZP’er

U heeft bewust de keuze gemaakt om een eigen bedrijf te starten. Als startende ZZP’er (Zelfstandige Zonder Personeel) wilt u de beste worden. Bezig zijn met het vak waar uw ambitie ligt, waar u goed in bent. En dat vraagt tijd en aandacht. Maar ineens komen ook de administratie en de belastingaangiftes op uw af. Facturen, BTW-aangiftes, niet betalende klanten. Iets dat u niet gewend bent en waar u eigenlijk geen tijd voor heeft. En wellicht onvoldoende kennis van heeft. Bovendien moet u zich, ook als ZZP’er, aanmelden bij diverse instanties om te laten zien dat u een onderneming bent gestart.

 

Bijvoorbeeld bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Waar moet u rekening mee houden? Welke regels zijn er op administratief en fiscaal vlak?

Top! Accountancy helpt u.
In de opstartfase en daarna. Wij houden uw administratie voor u bij en zorgen dat u een goed inzicht heeft in het reilen en zeilen van uw onderneming. Bijvoorbeeld over de winstpotentie en kostenbeheersing. En ondertussen? Kunt u met uw vak bezig zijn. Als ZZP’er en vooral als ondernemer! Welk abonnement past bij u als ZZP’er het beste? Kijkt u hier mee.